Pangiriman Case: 2 sapotong MINGKE MT1650 Steel Belts pikeun Baoyuan Wood Co. Geus Dipasang kana Produksi Lancar

 

Nembe Mingke nganteurkeun 2 lembartinabelts baja (sabuk baja anyar jeunga repaired dipakésabuk baja) pikeun 9waragadt kai garis produksi panel dumasar kana Baoyuan KaiCo., Palanggan dina industri panel dumasar-kai, anu dipasang dina Dieffenbachermerekpencét kontinyu.Sanggeus 4 poé instalasi tur commissioning, tim sanggeus-jualan geus réngsé operasi sarta commissioning tina sabuk baja tur geus resmi nempatkeun kana produksi.

Jalur produksi utamana ngahasilkeun Medium Density Board (MDF).Ningali tivideo produksi dina situs, flatness jeung finish tinaMDFnyaétaalus teuing.

3

Unggal pangakuan ti para nasabah mangrupikeun dorongan pikeun kami.Urang, anggotaMingke Steel Beubeur, moal poho niat aslina urang, nyieun unggal sabuk baja kalawan kapinteran, sarta terus empower konsumén ti sagala lapisan kahirupan.


waktos pos: Mar-22-2022
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: