Sabuk Baja Mingke

Mingke khusus dina manufaktur sabuk baja kakuatan tinggi sareng nyayogikeun solusi prosés kontinyu dumasar kana sabuk baja.

Pusat penjualan sareng jasa kami aya di 10+ nagara sareng daérah di sakumna dunya, sapertos Cina, Taiwan Cina, Polandia, Turki, Thailand, Australia, Rusia, Brazil sareng saterasna.

Ngeunaan Company

Mingke, Sabuk Baja

Mingke khusus dina manufaktur sabuk baja kakuatan tinggi sareng nyayogikeun solusi prosés kontinyu dumasar kana sabuk baja.pabrik urangmangrupakeun perusahaan tinggi-tech, sarta lokasina di zone pangwangunan ékonomi Gaochun, kota Nanjing, ngawengku wewengkon 16000 méter pasagi.Markas kami sareng pusat R&Dlokasina di Hongqiao, Shanghai.

Taros Kami

Rm.1906, CapitaLand Minhang Plaza, No.. 6088 Humin Rd., Minhang Dist., Shanghai 201199, Cina

Warta

Kéngingkeun Panawaran

Kirim pesen anjeun ka kami: