CT1100 Hardened & Beubeur Baja Karbon Tempered

  • model:
    CT1100
  • Jenis baja:
    Baja Karbon
  • Kakuatan regangan:
    1100 Mpa
  • Kakuatan kacapean:
    ± 460 Mpa
  • Teu karasa:
    350 HV5

CT1100 sabuk baja karbon

CT1100 nyaéta baja karbon hardened atanapi hardened & tempered.Ieu bisa salajengna diolah pikeun sabuk perforated.Nu boga permukaan teuas & lemes sarta lapisan oksida hideung, nu ngajadikeun eta cocog pikeun sagala aplikasi kalawan resiko low pikeun korosi.Sipat termal anu saé pisan ngajantenkeun éta idéal pikeun baking sareng pikeun pemanasan sareng pengeringan cair, némpelkeun sareng produk anu dirautan.

Ciri

● kakuatan statik pohara alus

● kakuatan kacapean pohara alus

● sipat termal pohara alus

● lalawanan maké alus teuing

● Alus repairability

Aplikasi

● Dahareun
● panel dumasar kai
● Conveyor
● Batur

Lingkup suplai

● Panjang - ngaropéa sadia

● Lebar - 200 ~ 3100 mm

● Kandel - 1,2 / 1,4 / 1,5 mm

Tip: Max.lebar sabuk tunggal nyaeta 1500mm, ukuran ngaropéa via motong atawa las longitudinal sadia.

 

CT1100 sabuk baja karbon boga sipat termal pohara alus sarta lalawanan maké, sarta bisa dipaké dina skenario low-corrosive.Contona, pencét lawang tunggal dipaké dina industri panel dumasar kai.Ieu diwangun ku sabuk baja sirkulasi sarta pencét lawang tunggal panjang.Beubeur baja utamana dipaké pikeun ngangkut mat jeung stepwise ngaliwatan pencét pikeun molding.Dumasar CT1100 sipat termal alus, éta ogé ilahar dipaké dina torowongan bakery oven dina industri pangan, ku kituna roti dipanggang atawa snacks dipanaskeun merata, sarta kualitas produk rengse leuwih hadé.Ogé bisa dipaké dina alat conveyor umum.Pikeun langkung rinci, anjeun tiasa ngaunduh Brosur Mingke.

Kusabab urang ngadegkeun, Mingke geus empowered kai dumasar industri panel, industri kimia, industri pangan, industri karét, jeung pilem casting jsb Salian ti sabuk baja, Mingke ogé bisa nyadiakeun parabot sabuk baja, kayaning Isobaric Double Beubeur Pencét, flaker kimiawi / pastillator, Conveyor, sarta sistem tracking sabuk baja béda pikeun skenario béda.

  • Ngundeur

    Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: