Ngeunaan Company

Mingke, Sabuk Baja

Salian ti sabuk baja, Mingke ogé tiasa nyayogikeun peralatan sabuk baja, sapertos Isobaric Double Belt Pencét, flaker kimiawi / pastillator, Conveyor, sarta béda Sistim tracking sabuk baja pikeun skenario béda.

Company pictures
Office pictures
Factory product picture
Factory production pictures
Production line pictures
prev
next
Pangalaman

9th

taun

Mingke khusus dina manufaktur sabuk baja kakuatan tinggi sareng nyayogikeun solusi prosés kontinyu dumasar kana sabuk baja.pabrik urang< Nanjing Mingke Process Systems Co.,Ltd.>mangrupakeun perusahaan tinggi-tech, sarta lokasina di zone pangwangunan ékonomi Gaochun, kota Nanjing, ngawengku wewengkon 16000 méter pasagi.Markas kami sareng pusat R&D< Shanghai Mingke Prosés Systems Co., Ltd.>perenahna di Shanghai.Anggota tim inti Mingke nyaéta ti Universitas Zhejiang, Universitas Xiamen, Universitas Téknologi Dalian sareng paguron terkenal sanés.Kalawan taun inovasi téhnologis jeung pangalaman industri, Mingke geus diala 15+ patén-patén teknis na honors, sarta kami geus meunang rojongan tur kapercayaan ti loba nasabah.Pusat penjualan sareng jasa kami aya di 10+ nagara sareng daérah di sakumna dunya, sapertos Cina, Taiwan Cina, Polandia, Turki, Thailand, Australia, Rusia, Brazil sareng saterasna.

Ngandelkeun pilihan ati bahan baku baja kualitas luhur sarta pamakéan pangaweruh processing sabuk baja canggih, Mingke brings kualitas alus teuing produk sabuk baja kalawan parameter kinerja inti sarta lengkep & matrix produk-kelas munggaran ku nganut téhnologi motong-ujung global. .Mingke parantos dewasa janten perusahaan pamimpin sadunya dina widang subdivision ieu.Sabuk baja Mingke parantos suksés diberdayakeun dina sagala rupa industri, sapertos panel dumasar kai, kimia (cooling flaker / pastillator), tuangeun (baking sareng beku), casting pilem, sabuk conveyor, keramik, pembuatan kertas, bako, sareng industri uji ban, jsb. .

Salian ti sabuk baja, Mingke ogé tiasa nyayogikeun peralatan sabuk baja, sapertos Isobaric Double Belt Press, flaker kimia / pastillator, Conveyor, sareng sistem pelacak sabuk baja anu béda pikeun skenario anu béda.

Dina 2016, Mingke sacara mandiri ngembangkeun set mimiti statik & isobaric Double Belt Press (DBP), sareng kami ngahontal terobosan dina téknologi suhu luhur di 2020 - suhu pemanasan hasil ningkat dugi ka 400 ℃.

  • Mingke Steel Belt
    Sabuk Baja Mingke Didamel di Cina
  • Steel Material Coil
    Coil Bahan Baja Basa Jepang
  • Belt Tech & Knowhow
    Sabuk Tech & Knowhow Éropa

Sertipikat

Certificates
Certificates
Certificates
Certificates
Certificates
Certificates
prev
next

Kéngingkeun Panawaran

Kirim pesen anjeun ka kami: