CT1300 Hardened & Tempered Karbon Steel Beubeur

  • model:
    CT1300
  • Jenis baja:
    Baja Karbon
  • Kakuatan regangan:
    1250 Mpa
  • Kakuatan kacapean:
    ± 430 Mpa
  • Teu karasa:
    380 HV5

CT1300 sabuk baja karbon

CT1300 mangrupikeun sabuk baja karbon anu keras atanapi hardened & tempered.Cai mibanda permukaan teuas & lemes sarta lapisan oksida hideung, nu ngajadikeun eta cocog pikeun sagala aplikasi kalawan resiko low pikeun korosi.Sipat termal anu saé pisan ngajantenkeun éta idéal pikeun baking sareng pikeun pemanasan sareng pengeringan cair, némpelkeun sareng produk anu dirautan.Ieu bisa salajengna diolah pikeun perforation sabuk.

Ciri

● kakuatan statik pohara alus

● kakuatan kacapean pohara alus

● sipat termal pohara alus

● lalawanan maké alus teuing

● Alus repairability

Aplikasi

● Dahareun
● panel dumasar kai
● Conveyor
● Batur

Lingkup suplai

● Panjang - ngaropéa sadia

● Lebar - 200 ~ 3100 mm

● Kandel - 1,2 / 1,4 / 1,5 mm

Tip: Max.lebar sabuk tunggal nyaeta 1500mm, ukuran ngaropéa via motong geus sadia.

 

CT1300 sareng CT1100 milik séri sabuk baja karbon.Aya bédana saeutik dina komposisi kimia kayaning kandungan karbon, jadi kakuatan statik ogé bakal béda.Dibandingkeun sareng CT1300, sipat termal sareng résistansi ngagem tina CT1100 langkung saé.Sanajan kitu, tempo skenario aplikasi sabenerna sarta anggaran konsumén, pilih modél sabuk baja karbon luyu mangrupakeun pilihan alus.CT1300 sabuk baja karbon bisa dipaké dina skenario low-corrosive.Contona, pencét lawang tunggal dipaké dina industri panel dumasar kai, torowongan bakery oven dina industri pangan, sarta alat conveyor umum.Pikeun langkung rinci, anjeun tiasa ngaunduh Brosur Mingke.

Kusabab urang ngadegkeun, Mingke geus empowered kai dumasar industri panel, industri kimia, industri pangan, industri karét, jeung pilem casting jsb Salian ti sabuk baja, Mingke ogé bisa nyadiakeun parabot sabuk baja, kayaning Isobaric Double Beubeur Pencét, flaker kimiawi / pastillator, Conveyor, sarta sistem tracking sabuk baja béda pikeun skenario béda.

Pintonan produk

CT1300 Carbon Steel Belt (4)
  • Ngundeur

    Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: