Shanghai
Markas

Mingke, Tim Global

  • Lin Guodong Lin Guodong
  • Vijay Shen Vijay Shen
  • Johnson Quan Johnson Kuan
  • Gerson Gerson
  • Grzegorz Grzegorz
  • Johan Johan
  • Russell Russell
  • CapitaLand Minhang Plaza

    CapitaLand Minhang Plaza

    Wangunan kantor
  • Office Area

    Wewengkon Kantor

    Pabrik Mingke
  • Workshop

    Bengkel

    Pabrik Mingke

Taros Kami

Mingke, Sabuk Baja

Rm.1906, CapitaLand Minhang Plaza, No 6088 Humin Rd.,

Kec. Minhang,

Shanghai 201199, Cina

Shanghai

Kantor

T: +86 173 0160 1676

F: +86 21 3361 6576

Senén-Jumaah

8:00 ~ 17:00

No.. 50 Kalér Taoyuan Rd., Gaochun Ékonomi Dvpt.Zona,

Kota Nanjing,

Jiangsu Prov.211316, Cina

Nanjing

Pabrik

T: +86 173 0160 1676

F: +86 25 5680 6002

Senén-Saptu

8:00 ~ 20:00

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kéngingkeun Panawaran

Kirim pesen anjeun ka kami: