Warta

Mingke, Sabuk Baja

Ku admin on 2022-07-05
Dina ahir Juni, Mingke hasil dikirimkeun sabuk baja parabot casting pilem ka parusahaan pilem domestik badag.Alat casting pilem sabuk baja seueur dianggo dina produksi optik ...
Ku admin dina 2022-05-26
Anyar, ganda-baja-sabuk roller pencét dikirimkeun ku Mingke geus dipasang di situs customer urang, sarta geus sacara resmi nempatkeun kana produksi sanggeus commissioning.Pers ngagaduhan t ...
Ku admin on 2022-03-18
Anyar-anyar ieu, daptar panawar anu suksés pikeun proyék sabuk baja pencét kontinyu tina panel dumasar kai ti Cina Furen Group parantos diumumkeun.Mingke parantos ngajalanan ujian anu ketat, nawar...

Meunang Quote A

Kirim pesen anjeun ka kami: