DT980 Dual Phase Stainless Steel Beubeur

  • model:
    DT980
  • Jenis baja:
    Dual Phase Stainless Steel
  • Kakuatan regangan:
    980 Mpa
  • Kakuatan kacapean:
    ± 380 Mpa
  • Teu karasa:
    306 HV5

DT980 DUAL FASE STAINLESS sabuk baja

DT980 mangrupakeun jenis duplex tinggi alloy sabuk stainless steel tahan korosi super.Cai mibanda résistansi pisan tinggi pikeun korosi sarta sipat cracking tinggi.Teu perlu lukisan atawa casting, nu bisa ngahemat angka nu gede ngarupakeun kuli pikeun pangropéa.Beubeur ieu loba dilarapkeun kana sistem pipa tekanan pikeun pengobatan seawater, kimia jeung minyak & gas.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun tekanan kapal tahan pikeun biogas digester, evaporator, tanker jalan, jsb Ieu bisa salajengna diolah pikeun perforation sabuk.

Aplikasi

● Kimia
Lain

Lingkup suplai

1. Panjang - ngaropéa sadia

2. Lebar - 200 ~ 1500 mm

3. Kandel - 0,8 / 1,0 / 1,2 mm

Tip: Max.lebar sabuk tunggal nyaeta 1500mm, ukuran ngaropéa via motong geus sadia.

  • Ngundeur

    Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: