mesin flaking kimiawi

5 sét mesin flaking kimiawi, di produksi ku Mingke.

3

Aplikasi tina Sabuk Pastillator (Sabuk Sabuk Tunggal):

Parafin, walirang, asam chloroacetic, napel PVC, penstabil PVC, résin epoxy, éster, asam lemak, amina lemak, éster lemak, stearate, pupuk, filler lilin, fungicide, herbicide, napel ngalembereh panas, produk refined, résidu filter, karét, kimia karét, sorbitol, stabilisator, stearates, asam stearic, napel dahareun sintétik, katalis sintétik, bitumen tar, surfaktan, elixir, uréa, minyak sayur, lilin sayur, lilin campuran, lilin, séng nitrat, séng stearate, asam, anhidrit, aditif , napel, agrochemical, AKD-lilin, aluminium nitrat, amonium fosfat, antioksidan, anti fermentasi, aspal Alkéna, basa thermoplastic, lilin indung, bisphenol A, kalsium klorida, caprolactam, katalis, stearate kobalt, kosmétik, résin hidrokarbon, kimia industri, sedeng, maleic anhidrida, lilin kristal, produk walirang, nikel-katalis, Inséktisida, PE-lilin, média médis, photochemicals, aspal, poliéster, poliétilén glikol, poliétilén lilin, polipropilén, polyurethane, jeung sajabana.

Karakteristik Sabuk Mingke pikeun Jalur Flaking Kimia:

● kakuatan tensile hébat / ngahasilkeun / kacapean

● permukaan teuas & lemes

● flatness alus teuing jeung straightness

● efisiensi cooling alus

● lalawanan maké beredar

● lalawanan korosi alus

● Teu gampang jadi deformed dina suhu luhur

Beubeur baja pikeun cooling PASTILLATOR |INDUSTRI KIMIA

Beubeur baja cooling pastillator mangrupakeun jenis parabot prosés granulation ngalembereh.Bahan lebur lungsur merata kana sabuk baja anu gerak dina laju anu seragam.Alatan cai tiis nyemprot onto sisi tukang sabuk, bahan molten anu leuwih tiis handap & solidified gancang sarta tungtungna ngahontal tujuan pastillating.

Belts Stainless Steel Mingke ngalakukeun anu saé dina résistansi korosi, ku kituna sacara lega dilarapkeun kana industri kimia pikeun mesin flaking & pastillating pikeun ngahasilkeun flakes kimiawi sareng granules salaku conveyor cooling.


waktos pos: Apr-21-2022
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: