Beubeur Steel Pikeun Alat Casting Film

  • Aplikasi sabuk:
    Parabot Casting pilem
  • Sabuk Baja:
    AT1200 / AT1000 / MT1650 / MT1050
  • Jenis baja:
    Beusi sténless
  • Kakuatan regangan:
    1000 / 1200 / 1600 / 1150 Mpa
  • Teu karasa:
    320 / 360 / 480 / 380 HV5

Beubeur waja pikeun parabot casting pilem |INDUSTRI KIMIA

Mingke dahar peuting eunteung sabuk baja digosok bisa dipaké dina parabot casting pilem.Casting pilem loba dipaké dina produksi pilem palastik bungkusan, film filter sarta pilem palastik Multi-fungsi, pods laundry jeung widang lianna.

Sabuk baja anu lumaku:

● AT1200, sabuk stainless steel austenitic.

● AT1000, sabuk stainless steel austenitic.

● MT1650, martensitic sabuk stainless steel.

● MT1050, martensitic sabuk stainless steel.

Lingkup Pasokan Sabuk:

Modél

Panjangna Lebar Kandel
● AT1200 ≤150 m/pc 600 ~ 2000 mm 0,6 / 0,8 / 1,0 / 1,2 mm
● AT1000 600~1550 mm 0,6 / 0,8 / 1,0 / 1,2 mm
● MT1650 600~1550 mm 0.8/1.0/1.2/1.6/1.8/ … mm
● MT1050 600~1550 mm 0.8/1.0/1.2/1.6/1.8/ … mm

Ciri Sabuk Mingke pikeun Candy & Coklat Line:

● kakuatan tensile hébat / ngahasilkeun / kacapean

● permukaan teuas & lemes

● flatness alus teuing jeung straightness

● lalawanan maké beredar

● lalawanan korosi alus

● Teu gampang jadi deformed dina suhu luhur

Aplikasi pikeun Casting Film:

● Bungkusan pilem palastik

● Filter pilem

● pilem palastik multi-fungsi

Kolong cucian

Ngundeur

Kéngingkeun Panawaran

Kirim pesen anjeun ka kami: