DT1320 Dual Phase Karbon Steel Beubeur

  • model:
    DT1320
  • Jenis baja:
    Baja Karbon Fase Ganda
  • Kakuatan regangan:
    1340 Mpa
  • Kakuatan kacapean:
    ± 410 Mpa
  • Teu karasa:
    360 HV5

DT1320 DUAL FASE CARBON SABUS BAJA

DT1320 nyaéta sabuk baja karbon fase ganda.Cai mibanda permukaan teuas & lemes jeung lapisan oksida abu, nu ngajadikeun eta cocog pikeun sagala aplikasi dimana aya résiko low korosi.Sipat termal anu saé pisan ngajantenkeun éta idéal pikeun baking sareng aplikasi anu sami.Ieu bisa dilas tanpa perlakuan panas salajengna, eusi karbon low na ngamungkinkeun pikeun weld tanpa pos-annealing.

Ciri

● kakuatan statik pohara alus

● kakuatan kacapean pohara alus

● sipat termal pohara alus

● lalawanan maké alus teuing

● Alus repairability

Aplikasi

● panel dumasar kai

● Conveyor

● jsb.

Lingkup suplai

● Panjang - ngaropéa sadia

● Lebar - 200 ~ 3100 mm

● Kandel - 1,2 / 1,4 / 1,5 mm

Tip: Max.lebar sabuk tunggal nyaeta 1200mm, ukuran ngaropéa via motong atawa las longitudinal sadia.

 

Pencét Bubuka Tunggal diwangun ku sapotong sabuk baja siklik sareng sakumpulan pencét tunggal anu panjang.Beubeur mawa mat jeung stepwise ngaliwatan pencét pikeun molding.Ieu mangrupakeun jenis téhnologi mencét siklus stepwise.Salian ti DT1320, CT1300 sareng CT1100 ogé tiasa diterapkeun kana industri panel dumasar kai Single Opening Press.Modél mana anu pangalusna pikeun milih, ngahubungan Mingke, kami bakal nyarankeun model sabuk baja luyu nurutkeun skenario aplikasi customer sarta anggaran.

Kusabab urang ngadegkeun, Mingke geus empowered kai dumasar industri panel, industri kimia, industri pangan, industri karét, jeung pilem casting jsb Salian ti sabuk baja, Mingke ogé bisa nyadiakeun parabot sabuk baja, kayaning Isobaric Double Beubeur Pencét, flaker kimiawi / pastillator, Conveyor, sarta sistem tracking sabuk baja béda pikeun skenario béda.

  • Ngundeur

    Kéngingkeun Panawaran

    Kirim pesen anjeun ka kami: